Wat we doen

Bloemist Tak is een internationaal bekende naam. Over heel de wereld verzorgen wij arrangementen en workshops. Maar wij horen bij Almere en Almere hoort bij ons. Met honderden Almeerders – en ook heel wat mensen uit de rest van Flevoland en het Gooi – hebben wij een persoonlijke band. We maakten bloemstukken voor hun huwelijk. En ook soms voor hun tweede huwelijk. Voor hun kinderen, de geboorte, de behaalde examens en dan hún huwelijk. En ja, voor sommigen van hen maakten we ook de rouwstukken. Lief en leed deelden we met de stad en daarmee gaan we door.

Feestelijke gelegenheden
Bloemen brengen blijheid

SDC10166Met een bloemwerk in het zicht is het altijd lente. Mensen worden vrolijker, blijer en hartelijker in een groene en bloemrijke omgeving. Vanaf de verre oudheid en in alle culturen gebruikten mensen bloemen om feestelijke momenten van extra luister te voorzien. Voor bruiloften, jubilea en huldigingen scheppen wij persoonlijke bloemwerken die sfeerverhogend werken.

Rouw
Ondersteuning bij het kiezen van bloemwerk voor een uitvaart

Het verliezen van een dierbare is emotioneel. Toch moeten nabestaanden diverse zaken regelen. En dat willen ze ook goed doen. Het kiezen van het bloemwerk voor gebruik tijdens de uitvaart is één van die dingen. En niet het eenvoudigste. Als ervaren bloemisten dragen wij met  kennis en inzicht bij in bij het kiezen van gepast bloemwerk voor een waardig afscheid. Een rouw-bloemwerk geeft nabestaanden en bezoekers kracht en uitzicht op nieuwe levensvreugde, juist op die moeilijke dag.

Decoratie
Kleur en natuur geven warmte

MusicBelow753Bloemwerken zijn onmisbaar als aankleding van een congres of seminar. Of voor het verlevendigen van een podium of beursruimte. Dat zijn de tekens van leven in de omsloten ruimte die een evenement vaak is. Eén fraai verlicht bloemwerk in de spotlights op het podium demonstreert de kwaliteit en aandacht van de organisatoren. En het geeft publiek en sprekers een rustpunt om naar te kijken.

 

Corso
Overweldigende bloemenpracht
SDC12145Een bloemencorso is een feest van kleur. Van heinde en ver komen bezoekers om de optocht van decoraties te zien. Een corso-arrangement vraagt een heel speciale aanpak en keuze van bloemen, een goede planning en organisatie. En vooral creativiteit en inventiveit.